luni, 7 februarie 2011

Raclă pentru Sfântul Ioan Rusul

Innoim Apelul si Rugamintea pentru Racla Sfantului Ioan Rusul!
- 2010-12-30 -
Pentru ca lucrarea la racla Sfantului Ioan Rusul continua ne adresam in continuare dvs, credinciosilor, pentru a putea duce la bun sfarsit aceasta lucrare cu rugamintea pe care am lansat-o in aceasta vara de a contribui cu obiecte din aur sau argint. Va multumim celor care ati donat pana acum, iar celor care afla acum, va incurajam sa contribuiti dupa posibilitatile dvs la construirea raclei Sfantului Mucenic Ioan Rusul care va adaposti sfintele sale Moaste (partea aflata in prezent la Manastirea Sf Ioan Rusul din loc. Slobozia, Jud.Giurgiu). Sfantul sa va rasplateasca!

Iubiţi credincioşi cu ajutorul lui Dumnezeu la Monetăria Statului s-a început proiectul unei racle (adecvate) din aur şi argint care să poată adăposti moaştele Sfântului Ioan Rusul – făcătorul de minuni. Deoarece în momentul de faţă moaştele se păstrează într-o racla mică, dorinţa noastră şi a sfântului este de a face o raclă frumos împodobită, aşa cum se bucură toţi sfinţii care au căpătat trecere şi evlavie în rândul credincioşilor; ţinând cont că Sfântul Ioan Rusul este un grabnic ajutător, atât mamelor care nu pot naşte prunci, cât şi persoanelor aflate sub povara diferitelor boli grele.
În acest sens facem un apel către toţi credincioşii care vor să contribuie şi să aducă un prinos de mulţumire sfântului cu rugămintea dacă aveţi prin casele dumneavoastră metale din aur sau argint care nu vă mai sunt de folos pentru a putea duce la bun sfârşit acest lucru.
Vă mulţumim anticipat şi totodată vă încredinţăm că vă vom pomeni în rugăciunile noastre. (ataşat puteţi trimite şi un pomelnic)
Pentru persoanele din Bucureşti care nu pot ajunge la mănăstirea noastră puteţi apela la numerele de telefon: 0767.891.787 sau 0742.002.688 (sora Petruţa).

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails