vineri, 24 august 2012

Filosofii de copii :) 1


Când te rogi trebuie să stai cu gândul la Dumnezeu şi dacă stai tolănit pe canapea, atunci stai cu gândul să-ţi fie ţie bine, nu stai cu gândul la Dumnezeu să-i fie bine şi Lui cu tine.
ANDREI IORDĂNESCU, clasa a VI-a, 12 ani şi 5 luni



Sunt cunoscute mai multe nume de sfinţi decât de sfinte pentru că nimeni nu numără femeile necăjite cu copii, care trăiesc ca sfintele.
VICTORIA ECATERINA LUPUŞOR, clasa a VIII-a, 13 ani şi 11 luni


Dacă noi ne închinăm, dracu se sperie ca o găină când tragi cu săgeata în ea, că zice că închinarea este săgeată pentru el.
TEODOR ZAICA, grădiniţă, 6 ani şi 7 luni

 
Călugării sunt vorbăreţi doar cu Dumnezeu, cu oamenii nu prea, pentru că nu au cu noi ce să vorbească, n-au amănunte de-ale noastre de vorbit.
ANDREI STAN, clasa a II-a, 8 ani şi 3 luni


Nu există fapte bune, dacă atunci când le facem nu ne gândim la Dumnezeu, că ăia care zic că o să facă fapte bune la oameni, alea sunt fapte de electoreală.
OCTAVIAN NICOLAE CARAIOLA, clasa VI-a, 12 ani şi o lună


Dacă citim mereu din Biblie nu înseamnă că nu trebuie să mai mergem la biserică, pentru că dacă tu citeşti Biblia, până când o cunoşti bine, înseamnă că Dumnezeu e cel mai bun prieten al tău şi nu poţi să-I iubeşti cuvântul celui mai bun prieten, dar să nu intri în casa lui.
DOMNICA IOANA ZAMFIRESCU, cl. III, 10 ani 4 luni

Chiar dacă ţara noastră nu este la război, lumea zice că viaţa e o luptă, că oamenii se bat cu taxe mari, care le-a pus dracii, la lumină, taxele La gaze, apă si chirie şi cu alţi duşmani şi ăia care pierd războiul stau în frig fără lumină, că sunt prizonieri.
ŞERBAN ANDREI IONESCU, clasa a II-a, 9 ani si 3 luni

Dracii nu au o scriptură a lor, ceva care să sune: „Carte de gânduri rele", dar au făcut televizorul.

ANCA MATEESCU, clasa a VIII-a, 15 ani



sursa: via e-mail

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails