joi, 23 septembrie 2010

O lămurire..

In urma cu ceva vreme am primit un comentariu la un acatist..nu am postat acel comentariu si nici nu o voi face..Acel comentariu se referea la faptul ca nu am precizat sursa de la care am preluat acatistul, acea persoana considerand ca am luat acatistul de pe blogul ei, deoarece ea l-a pus din format pdf in format word si l-a publicat pe net.
De cele mai multe ori, acatistele pe care eu le postez aici sunt luate de pe acatistier.webs.com deoarece aceasta pagina cuprinde o colectie larga de acatiste iar in cazul in care nu gasesc un acatist acolo intru pe site-ul Mănăstirii Săraca sau pe site-ul Mănăstirii Dervent, niciodata nu am luat un acatist de pe un blog.
Credeam ca noi cei care incercam sa fim crestini si facem aceste mici jertfe, daca le pot spune asa, le facem pentru a darui si altora din ce avem noi, dintr-o carte, din experientele noastre, din bucuriile noastre, etc. in niciun caz pentru publicitate..Am postat si eu pe acest blog un acatist care nu se gasea pe net (Acatistul Sfantului Fanurie, textul cantat de Marian Moise) si mai am cateva pregatite, dar sincer nu am stat sa umblu pe bloguri sau site-uri sa vad daca au pus sursa cu blogul meu.
Imi pare rau pentru tine, stii tu cine esti, pentru ca nu vreau sa-ti fac o publicitate negativa, desi am observat ca nu rareori te certi cu cei care intra pe blogul tau, ca nu poti darui in taina pentru fratii tai lucruri asa frumoase, cum este si acel acatist. Sfantul Efrem cel Nou sa te ocroteasca..Numai bine!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu te necaji, acatiste in format word sunt pe internet destule si nimeni nu poate reclama drept de autor pentru ele, sa ma ierte Domnul!
Nu te tulbura pentru ce nu merita!

Andreea spunea...

Draga mea, pentru ca te citesc cu drag de fiecare data , iti ofer un mic premiu la mine pe blog.

Irina spunea...

God, mi-am dat seama imediat cine e persoana doar citind postarea ta... Deci nu te-a omis nici pe tine :)).

p.s. Nu am apucat sa-ti raspund la mesaje, dar promit s-o fac in curand (nu prea mai am timp deloc in ultima vreme, o sa-ti zic si de ce).

Doamne ajuta, Andreea!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails