miercuri, 24 martie 2010

Concursul nucilor de săpun

Un nou concurs pe blogosferă :)...vă puteţi înscrie până pe 4 aprilie. Iată şi sfaturile mele. Le-am pus în practică şi a mers :)

Cum scăpaţi de calcarul şi tartrul din casă
  1. pentru maşina de spălat - înlocuieşte periodic balsamul de rufe cu oţet alb, pentru o curăţare mai în profunzime poţi vărsa 2 litri de oţet alb în compartimentul de detergenţi şi pune maşina în funcţiune fără încărcătură
  2. pentru vasul de toaletă - varsa un litru de otet alb in vas si lasa-l sa actioneze mai multe ore sau o noapte. Dimineata urmatoare, trage apa! - Cola poate fi aliatul tau de pret contra calcarului prezent pe fundul vasului. Varsa o jumatate de litru si lasa sa actioneze toata noaptea. Dimineata, fa-i un periaj bun si trage apa. Atentie: foloseste doar cola fara zahar, caci acesta se lipeste de pereti si e greu de indepartat
  3. pentru gresie - tai in doua o lamaie si freci petele de calcar cu aceste jumatati pana la disparitia lor totala. Daca urmele sunt mai rezistente sau foarte numeroase, foloseste un detartrant puternic.
  4. pentru faianţă - varsa un litru de otet intr-un recipient si adauga faina pana obtii o pasta onctuoasa. Etaleaza acest amestec pe faianta si lasa-l sa actioneze o jumatate de ora. Absenta picaturilor de apa de pe perete iti garanteaza absenta urmelor de calcar.

Site-ul nucilor de sapun organizeaza un concurs, în urma căruia puteți câștiga prin tragere la sorți unul din următoarele premii:
  • unul din cele 3 seturi de nuci de săpun
  • un săculeț de 1/2 de kilogram de nuci de săpun și un ulei esenţial Fares la alegere

Ce trebuie să faceți:

  • Lăsați un comentariu în care să ne împărtășiți în câteva cuvinte un sfat practic
  • Dacă scrieţi pe blogul vostru despre concurs şi îmi lăsaţi linkul, aveţi şanse duble la tragerea la sorţi
Mult succes! Andreea Tatiana

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails