luni, 27 august 2012

Filosofii de copii :) 4

Dumnezeu ne-a împrumutat viaţa, iar noi, dacă avem obraz, adică credinţă, i-o dăm înapoi.
IULIA GHIŢĂ, 15 ani si 4 luni

Diavolul când vede că la noi au ajuns să fie foarte mulţi oameni care fură bine de tot se supără foc pe ăia care fură o găină - două şi-i dă afară din iad ca să se întoarcă iar pe pământ şi să fure ca primarii şi alţi conducători, milioane de dolari.
ADRIAN IONIŢĂ, clasa a IV-a, 10 ani şi o lună

Îngerii se hrănesc cu hrana noastră sufletească bună, dar dacă suntem prea mulţi oameni care nu credem în Dumnezeu, înseamnă că ne flămânzesc îngerii.

Călugării şi-au făcut meserie din rugat, pentru că ei au văzut că nu poate să existe meserie mai frumoasă decât să vorbeşti tot timpul cu Dumnezeu.
ANA-MARIA TĂNĂSUICĂ, clasa a II-a, 9 ani şi 4 luni

Sufletele când ajung în Rai nu stau degeaba şi întâi aşteaptă să le dea aripile, cum le-a dat dinţii când erau mici copii pe pământ, şi să se facă îngeri.
MĂDĂLINA STOICA, clasa a VI-a, 12 ani şi 7 luni

Dumnezeu nu i-a făcut pe toţi oamenii sfinţi, că nu se mai poate ţine slujbă, că n-ar mai şti lumea cine e preot, cine e sfânt şi cine e lume.
ILINCA FIRUŢI, grădiniţă, 5 ani

Lauda e un tic contagios, care a fost luat de toţi oamenii si nu se poate vindeca decât cu Biserică multă.
MATEI ZAICA, clasa aVIII-a, 14 ani şi 4 luni

Preoţii ne atrag atenţia să ne păzim imaginaţia, că dacă ea ne-o ia razna şi ne gândim la ceva foarte urât, dracul ne sponsorizează imediat ca să putem face drăcia care ne-a trecut prin cap.
ANDREI LOTREANU, clasa a VII-a, 13 ani






sursa: via e-mail

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails