miercuri, 30 mai 2012

ANUNŢ pentru AJUTOR: Medic de familie creştin FACE ÎNSCRIERI în Bucureşti

„Domnul este luminarea mea; de cine mă voi teme? Domnul este apărătorul vieţii mele; de cine mă voi înfricoşa?“
Doctor crestin, medic de familie Cristina Balan, face înscrieri pentru completarea numărului de locuri. Pentru a funcţiona contractul cu Casa Asigurărilor de sănătate este nevoie ca un medic de familie să aibă 1000 de pacienti inscrisi (!!!). [dna doctor mai are la dispozitie doar 4 luni si 20 de zile pentru a face mia de pacienti si dansa are abia suta!!! Daca nu se strang 1000 de pacienti pe lista medicului de familie in 6 luni, acesta pierde contractul cu Casa!!! – conditie impusa doar medicilor de familie.
Doamna medic a mai lucrat la un cabinet de medicină de familie unde a îngrijit foarte mulţi copii, de la cei cu vârste mici la cei mai mari. Are competenţă atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Poate exercita toate funcţiile unui medic de familie, reţete compensate, concedii, scutiri copii, fişe medicale înscriere grădiniţă etc.
A studiat şi vaccinurile şi are o viziune similară doctorului Pavel Chirilă.
Are şi competenţă de ecograf şi apifitoterapie. Apelează la antibiotice doar în caz de forţă majoră. Prefera tratamentele naturiste, ceaiuri, balneologie, fiziokinetoterapie.
Are 7 copii şi merge la un mare duhovnic căruia nu-i putem face însă public numele din motive duhovniceşti.
Cine vrea să-şi încredinţeze sănătatea unui creştin competent si totodata să ajute astfel un creştin cu 7 copii poate să o facă dacă nu înscriindu-se personal, cel puţin popularizand mesajul celor interesati.
Pentru inscriere este suficient CNP-ul si adresa din buletin, indiferent de domiciliu, urmand ca in limita timpului sa se aduca si o dovada de asigurat de sanatate.

Datele de contact:
dr. Cristina Balan  tel. 0722 751 271
mail:  dr.balancristina@gmail.com
Policlinica Drumul Taberei 34, strada Pravăţ, nr. 12, lângă staţia de autobuz Drumul Taberei 34, Camera 5, intrarea din stanga
Program luni şi miercuri 07.30 – 12.30
               marţi, joi, vineri   15.00 – 20.00

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails